Критиките към испанския селекционер Луис Енрике от фенове и медии вече

...
Критиките към испанския селекционер Луис Енрике от фенове и медии вече
Коментари Харесай

И испанците луднаха - ще намразим отбора!

Критиките към испанския селекционер Луис Енрике от почитатели и медии към този момент заливат публичното пространство, а в Мадрид му отмъщават по всевъзможен метод за решението да не вземе нито един състезател от Реал на шампионата.

„ Алармите са включени в испанския тим, тъй като против Полша играта бе надалеч по-слаба спрямо мача против Швеция - написа „ Марка ”. - Фуриите вършат безсмислени пасове, тъй като им липсва заостреност и вертикалност, а в това време се позволява противниците прекомерно елементарно да стигат до положения пред вратата на Симон ”.

Близо 90%, които гласоподаваха в анкета на " Марка ", сложиха най-ниската допустима оценка на Лучо и тима, а в допитването участваха над 80 хиляди души, написа " Тема спорт "

В същото време Футболистите не престават да се оправдават с неприятното положение на терена на „ Ла Картуха ” в Севиля, само че в това време това по никакъв метод не умилостивява претенциозните почитатели.

Близкият до Реал Мадрид вестник AS също не пести рецензии към селекционера: „ Лучо виси на косъм и във федерацията към този момент има дълбока угриженост от заплахата хората да се отрекат от националния тим. Топката е в корта на президента Рубиалес, който гледа по какъв начин планът на треньора е на път да се разпадне 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР